Vänersborgs ljusfestival

Vänersborgs ljusfestival

Festivalens pianist & saxofonist: Griwall & Låås

Vänersborgs Ljusfestival har sin egen pianist och saxofonist. Magnus Griwall och Ingemar Låås underhåller i Biergarten och på Stora scenen under årets tre festivalkvällar. - Kul att vara tillbaka i Vänersborg, säger Ingemar, som är skolad i Vargöns Musikskola.

Ingemar Låås är en av Skandinaviens mest anlitade House-saxofonister och har spelat på de flesta stora nattklubbarna i Sverige och Norge sedan det tog fart på allvar 2008. Förutom nattklubbsjobb har han bland annat showat på Café Operas 30-årsfest och på prinsessan Madeleines & Chris bröllop. Hans samspel med DJ:s är en riktigt skön upplevelse. Och nu gästar han festivalens Biergarten på torsdagen och Stora scenen under fredagen och lördagen.

Det gäller även festivalens egen pianoestradör Magnus Griwall, som dyker upp på Stora scenen under torsdagen och sätter fart på Biergarten på fredagen, innan Låås & Griwall avslutar tillsammans på Stora scenen under lördagskvällen.

Magnus Griwall är från Trollhättan förgyllde festivalen redan förra året och med sin breda repertoar har han varit flitigt anlitad i hela Västsverige under många år.

Ingemar Låås:

Biergarten, torsdag 21 okt

Stora scenen 22 & 23 okt

 

Magnus Griwall.

Biergarten, fredag 22 okt

Stora scenen: 21 & 23 okt

Dela!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email