Vänersborgs ljusfestival

Vänersborgs ljusfestival

ICA Kvantum tänder lördagsljuset i Skräckleparken

När Tusse klivit av scenen på lördagen är det dags att tända ljuset i Skräckleparken inför den sista festivalkvällen. Det gör vi tillsammans med ICA Kvantum Vänersborg. - Tillsammans med föreningslivet vill vi vara med och sätta Vänersborg på kartan, säger butikens marknadsansvariga Ulrika Mellqvist Mårth.

 

Ica Kvantum Vänersborg är starkt engagerad i det lokala föreningslivet, och då framförallt allt på ungdomssidan.

– Ica i sin helhet jobbar mycket med konceptet hälsa och vi ser att ungdomsidrotten leder till just det, både fysiskt och socialt. Det vill vi vara en del av, bland annat genom partnerskap med både stora och små föreningar. När vi jobbar tillsammans, så har vi ju oerhörda muskler, säger Ulrika.

Vänersborgs Ljusfestival är verkligen resultatet av ett samarbete mellan många olika parter, där samspelet med näringslivet förstås är en förutsättning för att ett sådant här evenemang ska kunna genomföras.

– Nu när restriktionerna lättat hoppas vi kunna genomföra ännu fler samarbeten med våra föreningar även på plats i vår butik, säger Ulrika, som ser fram emot att få vara med och ”tända ljuset” i Skräckleparken på lördagen.

– Vi är en personligare mataffär med stort hjärta som vill vara av aktiv del av det som händer i Vänersborg, så vi är glada att tillsammans med Vänersborgs IF få vara en del av ljusfestivalen. Det är ett väldigt fint evenemang och bokstavligt talat ett lysande exempel på hur vi tillsammans sätter Vänersborg på kartan, säger Ulrika Mellqvist Mårth, som konstaterar att pandemin förändrat kundernas köpvanor.

– Vi gick från 15-20 ordrar online per dag till över 150. Det krävde både mer personal, kylmöjligheter och bilar. Många äldre behövde hjälp med det tekniska, men vi löste det och nu ser vi att online är här för stanna. På samma sätt vi också lagt mer krut på att bli mer synliga i sociala medier. Det stärker också vår relation kunderna och vi får många härliga kommentarer. Samtidigt utvecklar vi hela tiden vår butik.

Dela!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email