Vänersborgs ljusfestival

Vänersborgs ljusfestival

Mat & dryck i nya Biergarten: Öppet varje kväll!

I år satsar vi på ett nytt grepp när det gäller mat och servering. Vi öppnar nämligen festivalens egen Biergarten, med burgare, kycklingspett, bratwürst och en massa annat smått och gott. Så ta plats under trädkronorna i Skräckelparken och avnjut en höstöl eller ett glas vin dessutom. Det blir underhållning i Biergarten torsdag-lördag med saxofonisten Ingemar Låås (torsdag), pianisten Magnus Griwall (fredag) och Karl för sin kilt (lördag).

Biergarten kommer att lysas upp i höstmörkret och där slår du dig ner och äter gott och knör ihop dig med nära och kära.  Se till att klä dig efter väder och upplev en riktigt mysig kväll även för mage och smaklökar, antingen innan eller efter ljuspromenaden.

Biergarten har egen underhållning varje kväll så det är absolut läge för lite torsdags-AW, Fredags -AW eller en härlig lördagskväll där land och vatten möts. Stora scenen nere vid Midsommarviken ligger också inom lagom avstånd, så att du lätt kan förflytta dig och kolla in alla häftiga uppträdanden där med eldshow, dans och akrobater. (Kolla in festivalens scenprogram som varierar lite mellan de olika kvällarna.)

Även Skräcklestugan är förstås öppen torsdag-lördag med fika, gulaschsoppa och sin berömda räksmörgåsar. Vänersborgs gymnastikförening håller öppet där.  Och vid lekplatsen nära Priratberget har du Piratkiosken med fika och korv. Ute på Scouternas halvö kan du också stanna till stanna till och värma dig med glögg och en grillad scoutkorv. Och så har vi några utvalda knallar som serverar rostade mandlar, chokladtoppar och annat gott. 

Notera att det är swish som gäller i våra entréer, fika- eller lotterikiosker. 
I Biergarten kan du även betala med kort.
Kontanter funkar också.

Dela!

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på print
Dela på email